آموزش مهارتها
سطح آموزشی استانداردهای طراحی شده برای این رشته در سطح مطلوبی است، چنانچه آموزش صحیح صورت گیرد و هنرجو علاقهمند و با اراده و پرانگیزه باشد، قطعاً با آموزش این مهارتها میتواند نیاز خود جهت حضور در بازار کار را برآورده کند.
* آینده تحصیلی و شغلی
نحوه ادامه تحصیل فارغالتحصیلان شاخه تحصیلی کاردانش:
فارغالتحصیلان شاخه تحصیلی کاردانش میتوانند در صورت موفقیت در آزمون ورودی در دورههای کاردانی پیوسته فنی و حرفهای (آموزشکدههای دولتی و دانشگاه آزاد) و دورههای کاردانی پیوسته (دانشگاه علمی ـ کاربردی) به ادامه تحصیل مشغول شوند.
فارغالتحصیلان این رشته میتوانند در عکاسیها، مؤسسات تبلیغاتی، دفاتر روزنامه و انتشارات، صدا و سیما و مؤسسات وابسته و فعال در زمینه تدوین فیلم، انیمیشن و... مشغول به کار شوند.
* ساعت آموزش
رشته «تصویرسازی و جلوههای ویژه رایانهای» دارای 107 ساعت آموزش است که شامل 42 ساعت شایستگیهای عمومی، 2 ساعت شایستگیهای پایه، 54 ساعت شایستگیهای فنی و 9 ساعت شایستگیهای غیرفنی است.
استاندارد مهارت و درس این رشته شامل «رایانه کار مقدماتی متشکل از 5 واحد نظری و 6 واحد عملی»، «ریاضی 1 متشکل از 2 واحد نظری»، «رایانه کار پیشرفته متشکل از 3 واحد نظری و 5 واحد عملی»، «طراح امور گرافیکی با رایانه متشکل از 2 واحد نظری و 4 واحد عملی»، «کاربر corel draw متشکل از یک واحد نظری و 2 واحد عملی»، «کاربر adobe illustrator متشکل از یک واحد نظری و 2 واحد عملی»، «کاربر auto desk maya متشکل از یک واحد نظری و 3 واحد عملی»، «کاربر adobe primier متشکل از یک واحد نظری و 3 واحد عملی»، «کاربر adobe after effect متشکل از یک واحد نظری و 2 واحد عملی» و «کارورزی متشکل از 4 واحد عملی» است. |