Xگروه بین المللی HSE IRAN
گروه بین المللی ایمنی بهداشت

سلطان معرفت یاعلی ابن موسی الرضا(ع) :: 30نکته برای تست زدن

 
 
 

» آمار بازدید


» بازدید امروز : 45
» بازدید دیروز : 94
» بازدید هفتگی : 274
» بازدید ماهیانه : 458
» بازدید سالانه : 458
» کل بازدیدها : 50928

 

» جدیدترین مطالب

کیف کفش زنانه
سخنان استاد الهی قمشه ای
یکی از اسماء خدا یاکریم الصَّفْح '
جنگ سرد
103 نکته برای شادتر زندگی کردن
رابطه قران با شیمی(معجزه شیمی قران)
رابطه فیزیک باقران وسخن امام صادق علیه السلام
تعویض پرچم گنبدامام رضا
کیف کفش چرم قائم(عج)
بازاریابی شبکه ای و کلاهبرداری

 
 


30نکته برای تست زدن 1397/02/15
30نکته در تست زدن
موفقیت تحصیلی هردانش آموز بیش از هر چیز به میزان توانایی اودرحل تست بستگی دارد و برای حل تست باید علاوه بریادگیری بتوانید اطلاعات یاد گرفته شده را با هم تر کیب کنید واز بین گزینه ها پاسخ درست را پیدا کند.(البته به تمرین زیاد هم نیاز دارید)
2- اول مفاهیم را دقیق یاد بگیرید و سپس به سراغ تست بروید. تست ها یا ساده هستند یا مشکل ، در هرصورت برای حل تست یکباره هجوم نبرید بلکه پس از مطالعه دقیق سؤال ، ببینید طراح دقیقاً از شما چه خواسته است .
3- با دقت ببیند که تست یک مرحله دارد یا دو قسمتی است تا در پیدا کردن جواب دچار مشکل نشوید(درست خواندن تست کمک زیادی در پیدا کردن پاسخ دارد)
4- برخی تست ها نیاز به اثبات دارند ولی برخی بصورت انفجاری یکباره پاسخشان به ذهن می رسد . برای آنهایی که نیاز به اثبات دارند فقط روی حل مساله توجه نکنید ، بلکه به راهی که می روید و به فرآیند حل و تحلیل سؤال توجه ویژه داشته باشید .
5- در مسائل با حدس وگمان مطلق برخورد نکنید و راه حل هایی که به ذهنتان می رسد را تا آخر بروید تا احتمال بروز خطا کمتر شود .( سعی کنید برای حل مسائل راه حل های میانبر هم داشته باشید )
6- همیشه جواب نهایی راکنترل کنید ، اگر به محض رسیدن به پاسخ کار را تمام شده تلقی کنید ، اشتباه بیشتری خواهید داشت .
7- برای جلوگیری از فشار روحی حل مساله را تکلیف و وظیفه ندانید بلکه آنرا یک فعالیت سرگرم کننده بدانید
8- درحل تست از اشتباه کردن نترسید و عدد ها ، نمودارها ، پارامترها و شکل ها شما را به هراس نیندازد ، زیرا ترس سبب فراموشی می شود و بازدهی را کم می کند .
9- برای آنکه سرعت عمل بالایی داشته باشید ، باید زمان زیادی را به کار تست زدن اختصاص دهید .
10- گاه اشتباه در تست زدن مر بوط به فعل جمله است. مثلاً سوالاتی که درآخرشان به کلماتی مانند (( باشد ، نباشد ، بود ، نبود ، است و نیست )) ختم می شوند ، ممکن است شما را دچار اشتباه کنند .
11- معمولاً درتست ها چهار گزینه شباهت زیادی با هم دارند ، برای جلو گیری از خطا تمام گزینه ها راکاملاً بخوانید .
12- در زمان حدس زدن راه حل معمولاً حدس اولیه درست است ، پس وسواس در تغییر پاسخ نداشته باشید و پاسخ های غلط را سریعاً کنار بگذارید تا تعدادگزینه ها محدود ، و فضای جستجو کاهش یابد تا احتمال پیداکردن پاسخ درست بالاتر رود .
13- اگرمتوجه شدید سوالی پیچیده است ، وقت خود را تلف نکنید واز آن بگذرید زیرا تصادفی وشانسی جواب دادن شانس قبولی را کم می کند (سعی نکنید به تمام سوالات پاسخ دهید . هم به دلیل نمره منفی وهم اینکه برای رتبه خیلی خوب هم نیاز به پاسخ تمام سوالات نیست)
14- اگردرتستی شک بین دوگزینه است ازآن نگذرید ، زیرا احتمال درست بودن یکی براساس احتمال 50% است وطبق قوانین احتمال اگردرکل20 تست به این روش زده شود و10 تای آن درست باشد و هر سه غلط یکی را از بین ببرد ، باز هم به نفع شماست .
15- معمولاً پاسخهایی را که از لحاظ دستوری با سوال هماهنگی ندارند غالبا 90% غلط هستند ، مثلاً صورت مساله جای خالی است و از شما خواسته پرکنید درحالی که یک پاسخ کاملا بی ربط باآن است .
16- سعی نکنید از گزینه ها ی طولانی فرار کنید ، زیرا در بسیاری از موارد همان گزینه های طولانی پاسخ سوال هستنند .
17- اگر درتستی دوگزینه کاملاً متناقض هستند . معمولا ً80 % موارد یکی از همین دو گزینه پاسخ درست هستند .
18- معمولاً طراح سوال دوگزینه را از لحاظ شکل ظاهری شبیه هم طرح می کند تا دانش آموزان عجول را فریب دهد. پس به فعل های منفی و مثبت وعلایم وشکل ها و اعداد خوب توجه کنید .(معمولاً گزینه درست درلابه لای پاسخ هایی است که شبیه هم هستند)
19- درپاسخ دادن به بعضی تست ها نیاز به دانستن همه مطالب مورد نظر طراح نیست و با دانستن بعضی از قسمت ها می شود پاسخ را پیدا کرد .
20- در درسهایی مثل ریاضی ، فیزیک و شیمی معمولاً سوالات به ظاهر راه حل های طولانی دارند درحالی که دقت اگر شود می بینیم که طراح یک یا دو نکته خاص را از ما خواسته است و اگر شما به دنبال محاسبات طولانی واستفاده از فرمول های زیاد رفتید یقین داشته باشید که ازنکته خواسته شده طراح دور شده اید .
21- وقتی برای پیدا کردن پاسخ وقت زیادی صرف کردید و به دو گزینه رسیدید بدون تردید یکی را انتخاب کنید و نگویید: که بعداً برمی گردم زیرا وقت نخواهید داشت .
22- بعضی وقت ها از ما خواسته می شود که درستی یک جواب را درچهار فرمول داده شده بررسی کنیم . دراین موارد بجای حل کامل ، محاسبه جواب ها کافی است. یعنی جواب داده شده را درفرمول قرار داده و ببینید آیا تساوی داده شده بر قرار می شود یا نه . . .
23- پس از مطالعه دقیق هر تست حتماً باید در لحظه ی پایانی خواندن سؤال راه حلی فرضی به ذهن رسیده باشد . درغیر این صورت سوال با دقت بیشتری خوانده شود . ( لایب نیتز : راه حلی خوب است که از همان اول بتوان حدس زد که به جواب می رسد . )
24- اگر سؤال سخت بود نترسید ، زیرا برای دیگران هم همینگونه است ، و با آمادگی صد در صد سرجلسه حاضر شوید . ولی بدانید برای رتبه خوب نیاز به صددرصد ندارید .
25- در هنگام تست زدن در منزل هرمطلبی از تست به ذهن شما می رسد ، اطراف آن بنویسد ، و اگرتستی را ندانستید از آن نگذرید بلکه با مراجعه به کتاب آن را حل کنید .
26- درسرجلسه برای مدیریت وقت بجای مدیریت دفترچه به مدیریت درس به درس بپردازید ، و اگر سؤالی را بلد نبودید کنار سوال ضربدر زده تا در فرصتی دیگر به آن مراجعه کنید .
27- اگر صدرصد سوالی بیگانه بود روی آن را خط بکشید .
28- بهترین شیوه پاسخ دهی آن است که ، فرض کنیم تونلی بین نگاه شما و سؤال و گزینه های آن وجود دارد که نباید از آن خارج شوید .( یعنی هنگام پاسخ نه به اطراف نه به سؤال قبل ونه به سوال بعدنگاه نکنیم . )
29- سرجلسه به حالت قوزکرده روی صندلی نشینیم تاخون کافی به مغز برسد وتصمیم گیری بهتر وخستگی ایجادنشود .
30- اگرچند سوال پشت سرهم مشکل یاآسان باشد خود را نبازید ، زیرا این حالت برای دیگران هم وجود دارد ، و هر چند سوالی را که پاسخ می دهید یک مطابقتی بین دفترچه و پاسخنامه انجام دهید تا دچار اشتباه نشوید . با فکر مثبت و با اطمینان خاطر سرجلسه حاضرشوید تا دچار خستگی و استرس نشوید .

نظرات

پست نظرات
نام:


ایمیل:


عنوان:


نام سایت:


نظرات:

كد:



 


 
 
 
 
 

اطلاعات مدیر وبلاگ:



تماس با مدیر سایت

اطلاعات تماس

 
 

گالری تصاویر:


 
 

جستجو:

جستجو در محتوا   


 
 

لینکهای مرتبط:


 
 

لیست کتاب ها:



 
 

دوستان:


 
  Copyright 2012 . All Rights Reserved